Algemene Kinesitherapie

De algemene kinesitherapie richt zich op het behandelen van klachten in het bewegingsapparaat. We denken hierbij vooral aan pijn ter hoogte van spieren en gewrichten.

Bekkenbodemreëducatie

Bekkenbodemreëducatie is een behandeling die erop gericht is de spieren van de bekkenbodem te versterken of te relaxeren. Zowel mannen, vrouwen als kinderen kunnen er last van hebben.

Manuele lymfedrainage

Het menselijk lichaam bestaat uit 2/3 uit vocht. Dit vocht bevindt zich in en rondom alle lichaamscellen en bloed-, lymfe- en hersenbanen. Oneindig veel processen verlopen via dit lichaamsvocht.

Perinatale Kinesitherapie

In het begeleiden van aanstaande moeders voor en na de bevalling prenataal om zwangerschapsongemakken te beperken en je lichaam klaar te maken voor een vlotte bevaling. Postnatale kine start 6 tot 7 weken na de bevalling.

Relaxatietherapie & Hyperventilatie

Relaxatietherapie is een behandelvorm waarbij je onder begeleiding leert om lichamelijk en mentaal tot rust te komen d.m.v. relaxatieoefeningen. Relaxatietherapie, voor jong en oud, is aanbevolen bij tal van lichamelijke klachten.

contacteer ons

Hebt u een vraag of wenst u meer informatie?

Holistic Pulsing

Holistic Pulsing is een dynamische massage welke diep inwerkt op lichaam en geest. Het brengt een diepe rust teweeg. Bij deze zachte massage wordt het lichaam gewiegd (gepulst) waardoor een diepe ontspanning wordt verkregen.

Hotstone Massage

Hotstone massage is een massage met warme stenen tot ongeveer 50°C. Hierdoor is de massage perfect om zowel je lichaam als geest even helemaal te ontspannen. Het is een heel eenvoudige zachte massage met warme olie waarbij vastzittende spieren worden losgemaakt.

Hoofd-, nek- & schoudermassage

Hoofd-, nek- en schouders worden op een ontspannende manier losgemaakt door middel van verschillende massagegrepen, aangepast aan wat jouw lichaam op dat moment nodig heeft. Na de behandeling voel je jezelf als herboren.

Shiatsu Ontspanningsbehandeling

De shiatsu ontspanningsbehandeling is een Japanse massagetechniek die wordt ingezet om het lichaam en de geest in balans te brengen. Het is een volledige lichaamsbehandeling op de kledij.

SensoPro

De SensoPro combineert een unieke en efficiënte coördinatietraining met bijzondere accenten op uithouding, kracht en reactievermogen. SensoPro wordt gebruikt zowel in sport, als in gezondheid, fitness en revalidatie.

Andullatie therapie

Hotstone massage is een massage met warme stenen tot ongeveer 50°C. Hierdoor is de massage perfect om zowel je lichaam als geest even helemaal te ontspannen. Het is een heel eenvoudige zachte massage met warme olie waarbij vastzittende spieren worden losgemaakt.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief !

U kunt altijd op de hoogte blijven van ons nieuws…